Naša proizvodna linijaLongLife
Ukupan
Kvaliteta

Želite li znati kako se proizvode LongLife proizvodi? Pratite našu certificiranu i kontroliranu proizvodnu liniju da biste saznali.

Započnite putovanje

Uvod

Pratimo tržište

1

Stalno pratimo glavne zdravstvene potrebe, predviđamo nastajuće trendove u pogledu prirodne dobrobiti, učimo o najpouzdanijim i najmjerodavnijim znanstvenim studijama i aktivno podržavamo istraživanje i razvoj inovativnih, korisnih i učinkovitih proizvoda. Više od 30 godina.

Potraga za sirovinama

Pratimo tržište

Potraga za sirovinama

2

Sirovine nabavljamo iz njihovih matičnih zemalja birajući najbolje registrirane robne marke i privilegiramo dobavljače koji su s nama uspostavili dugogodišnje odnose temeljene na uvažavanju i međusobnom povjerenju, dobavljače koji nam nude najbolju vrijednost za novac.

Kemijska i mikrobiološka analiza

Potraga za sirovinama

Kemijska i mikrobiološka analiza

3

Sve sirovine predajemo u precizne cikluse senzornih, mikroskopskih, mikrobioloških i kemijskih analiza koje se izvode i u domaćim i u vanjskim laboratorijima. Samo materijali koji prođu sve testove deklarirani su kao sukladni i spremni za transformaciju u dugotrajni proizvod!

Uzorkovanje

Kemijska i mikrobiološka analiza

Uzorkovanje

4

Od proučavanja znanstvene literature do empirijskih laboratorijskih ispitivanja: bilo da se radi o kapsulama, tabletama, perlicama ili pilulama, spojevima s jednim sastojkom ili mješavinama nekoliko aktivnih sastojaka, tražimo i razvijamo savršenu formulu za svaki proizvod.

Proizvodnja: čista soba

Uzorkovanje

Proizvodnja: čista soba

5

Samo ovlašteno i specijalizirano osoblje odjeveno u karakterističnu uniformu može pristupiti srcu proizvodnje: čistoj sobi. U ovom području, namjenski sustav filtracije jamči ekstremno čistu razinu zraka i, u posebnim prostorijama, jedne doze se proizvode i mehanički stavljaju u staklenku, hermetički zatvaraju, označavaju i zatim zatvaraju. Stoga je konačno rođen novi LongLife proizvod!

Pakiranje i skladištenje

Proizvodnja: čista soba

Pakiranje i skladištenje

6

Gotovi proizvodi se prenose u skladište, gdje se pohranjuju i čuvaju u uvjetima idealne temperature i vlažnosti, u ograničenom vremenskom razdoblju kako bi se osigurala svježina proizvoda, do preuzimanja kurirske službe.

Distribucija

Pakiranje i skladištenje

Distribucija

7

Nakon zaprimanja narudžbe artikl se direktno šalje klijentu. Veletrgovci, trgovci na malo i potrošači dobit će LongLife proizvode u dogovoreno vrijeme.

Consumer experience

Distribucija

Iskustvo potrošača

8

Bilo da se kupuje izravno putem naše stranice za e-trgovinu ili od ljekarnika ili travara, vrijeme je da kvaliteta LongLifea u potpunosti izrazi svoj potencijal: odabrani aktivni sastojci, ciljane doze, veliki izbor formata, vrlo konkurentna vrijednost za novac i preko 260 učinkovitih prirodnih proizvoda za sve zdravstvene potrebe.

Servis nakon prodaje

Iskustvo potrošača

Servis nakon prodaje

9

Imate li pitanja o mehanizmu djelovanja određene tvari? Želite li znati je li neka aktivna tvar bolja za vas od druge? Ili želite napraviti izvješće o narudžbi ili isporuci? Naši tehničari, biolozi i prodavači su vam uvijek na raspolaganju. Ne čekajte više, kontaktirajte nas sada!!!.

Svaki LongLife proizvod rezultat je ispravnog kruga tijekom kojeg kvalitetu svake faze i procesa jamče tri čimbenika:

1. Kontinuirana obukaza proizvodno osoblje.

2. Pravovremene provjeredokumenata o usklađenosti proizvoda i praktične kontrole procesa.

3. Osiguranje kvalitete putem certifikata.

GMP (Good Manifacturing Process) odnosi se na smjernice koje je izdala FDA - Uprava za hranu i lijekove za dodatke prehrani. Certifikat o usklađenosti s GMP jamči da su svi dodaci prehrani LongLife proizvedeni u skladu sa striktnim kriterijima kvalitete i sigurnosti, koji pokrivaju cijeli ciklus proizvodnje, pakiranje i skladištenje: od osoblja do objekata , od sirovina do pakiranja i označavanja, od procesa prevencije onečišćenja do higijene, svaki aspekt proizvodnog procesa podvrgnut je kontrolama i provjerama kako bi se osigurala apsolutna usklađenost.

Certifikat Bioagricert dodijeljen je svim uvezenim dodacima prehrani koje proizvodi i distribuira LongLife, a proizvedeni su u skladu sa zakonima koji reguliraju ekološku proizvodnju u Europi.

Kosher je skup vjerskih zakona koji reguliraju prehranu Židova koji prakticiraju.

Riječ "košer" ili "kašer" znači u skladu sa zakonom, prikladno, dopušteno. Ovaj certifikat dodjeljuje se nakon završetka postupka kontrole koji provodi agencija rabina specijalizirana za košer certifikate. Oni nadziru proizvodnju hrane kako bi jamčili da je košer.

Predstavnik rabina često i redovito posjećuje proizvodni pogon bez prethodnog upozorenja kako bi se uvjerio da nisu uvedene nikakve promjene koje bi narušile status košer.

Ḥalaāl je arapski izraz koji znači ”zakonito”. Ovom se riječju sankcionira ispravan odnos Muslimanskog vjernika prema svakom aspektu njegovog života, uključujući i ishranu. Suprotnost od Ḥalaāl je “Haram”, što znači “zabranjeno”. Što se tiče hrane, Ḥalaāl se može definirati kao sve što je muslimanu u potpunosti dopušteno jesti.

Certifikat Ḥalaāl je neophodan kako bi se potvrdilo da su proizvodi u skladu s etičkim, zdravstvenim i higijenskim normama islamskog zakona i doktrine, te se stoga mogu prodati u islamskim zemljama.

Certifikat izdaje Europsko islamsko udruženje i odnosi se na diktate Europskog vijeća za fetve i istraživanja; međunarodno je valjan, s izuzetkom nekih zemalja poput Indonezije i Malezije.

Certifikacijska revizija se provodi u back-office i putem inspekcija, u skladu s posebnim procedurama iterom koji je ustanovila Europska islamska udruga.

FSSC 22000 - Certifikacija sustava sigurnosti hrane 22000 - je sustav certificiranja dizajniran za prehrambenu industriju od strane Foundation of Food Safety Certification. To je evolucija standarda ISO 22000, a priznata je od strane Global Food Safety Initiative, međunarodnog globalnog opisivača faza proizvodnje uključenih u definiranje standarda sigurnosti hrane.

Certifikat FSSC 22000 jamči precizno upravljanje "sustavom kvalitete" usvojenim za proizvodnju dodataka prehrani LongLife, kako bi se kontrolirale i isključile potencijalne opasnosti za sigurnost hrane proizvoda koji se distribuiraju na različitim tržištima, uz cjelokupnu proizvodnu liniju od dobavljača pa sve do distribucije gotovog proizvoda.

Posebna se pozornost pridaje bitnim aspektima sigurnosti hrane, kao što su:

  • obrana hrane, koja uključuje zaštitu namirnica od namjernih promjena uzrokovanih biološkim, kemijskim, fizičkim ili radiološkim agensima;
  • obrana od prijevare u hrani.

Certifikat Play Sure Doping Free potvrđuje usklađenost s tehničkim propisima definiranim od strane neprofitne udruge No Doping Life, koja provodi nekoliko projekata osmišljenih za promicanje distribucije proizvoda i hrane. koji su potpuno bez doping tvari.

Certifikat jamči da LongLife osigurava najveću zaštitu kupaca i potrošača svakodnevnom i aktivnom borbom protiv upotrebe bilo koje tvari navedene u međunarodnoj antidopinškoj regulativi koju je izradila WADA > (Svjetska antidoping agencija).

Stoga se ni jedan od sastojaka navedenih kao doping tvar ne koristi tijekom procesa proizvodnje, od kupnje sirovina do pripreme i pakiranja gotovih proizvoda tvrtke LongLife.